Organisatie

Atlas Fireproofing BV biedt u deskundige adviseurs, ervaren projectmanagers, chemici, ingenieurs om voor u de beste oplossing te kiezen. In-house testfaciliteiten en laboratorium. Fire engineering & inventarisatie specialisten. Maak kennis met het Atlas Fireproofing team:

Management

Jan Peter de Boer
Chief Executive Officer, CEO
Als oprichter en directeur van de Atlas Techrin International Group maakt Atlas Fireproofing deel uit van een groep gespecialiseerde bedrijven in 6 landen.
Maarten de Boer
Chief Financial Officer, CFO
Maarten is als CFO binnen het bedrijf de hoogste verantwoordelijke op het gebied van de financiën, zowel wat betreft de planning, de risicobeheersing als het vastleggen van financiële gegevens.

Verkoop

Calculatie/werkvoorbereiding

Danny Voorn
Hoofd calculatie/werkvoorbereid
Als Hoofd Werkvoorbereiding is Danny verantwoordelijk voor het leiden van de binnendienst. Na calculatie en opdracht komt het project terecht op zijn afdeling. Door zijn ervaring in de werkvoorbereiding en werktuigbouwkunde weet hij een project zo te organiseren dat het  van A tot Z geregeld wordt.
Eugenia Pinas
Calculatie/werkvoorbereiding
Als calculator maakt Eugenia op basis van bouwtekeningen, bestekken en overige informatie berekeningen van de brandwerende materialen, zodat er een begroting en offerte kan worden opgesteld.
Pasqual Streiner
Calculator/werkvoorbereiding
Als calculator maakt Pasqual op basis van bouwtekeningen, bestekken en overige informatie berekeningen van de brandwerende materialen, zodat er een begroting en offerte kan worden opgesteld.

Projectleiding/uitvoering

Gerald Oost
Projectleiding/uitvoering
Als projectleider realiseert Gerald het project door het coördineren van en aansturen van projectmedewerkers.

Research and Development

dr Martijn Hopman
Research & Development
Martijn Hopman is academisch opgeleid in het Verenigd Koninkrijk en doet onderzoek en ontwikkeling van brandwerende systemen in eigen laboratorium.